top of page
body en bess.jpg

Body & Bess Skin Care

 

Body&Bess is een 100% Belgisch familiebedrijf dat sinds 2013 natuurlijke verzorging brengt op basis van een hoge concentratie aan natuurlijke, actieve bestanddelen met als doel de huidweerstand te versterken en op te bouwen, de celgroei te stimuleren en de huid te beschermen en herstellen.
Kortom: Met Body&Bess gaat de huid heropleven.

Bij Body&Bess worden geen parabenen toegevoegd en zijn alle producten volledig dierproefvrij.

Het verhaal startte met een eerste gamma verzorgingsproducten op basis van frambozenpitolie voor de meest gevoelige, droge en veeleisende huiden. Deze productenreeks kreeg later de naam Hydro Sensitive.
Intussen werd ook een tweede gamma op de markt gebracht op basis van rijstpoeder dat zich richt naar het herstel van de gemengde en onzuivere huid; het Skin Control gamma genaamd.

Body&Bess blijft op continue basis verder ontwikkelen met de meest innovatieve, natuurlijke ingrediënten op de markt met als doel een compact doch volledig assortiment aan te bieden voor iedere huidbehoefte.

MARC INBANE

MARC INBANE is een toonaangevende speler in de wereld van tanningcosmetica en geliefd bij een groot publiek. Diverse invloedrijke modehuizen, hair & make-up artists, dermatologen en beroemdheden zijn fan van het eerste uur. MARC INBANE is inmiddels bekroond met verschillende awards én verkrijgbaar in meer dan veertig landen.

  •  

MARC INBANE biedt een veilig, verantwoord en natuurlijk alternatief voor de schadelijke UV-straling van de zon en zonnebanken. Steeds meer mensen gunnen hun huid het allerbeste: de luxe producten van MARC INBANE.

Royx pro.webp
eleven 1.jpg

Eleven Australia

Het verhaal van ELEVEN Australia begon bij de Miracle Hair Treatment. ELEVEN Australia is een nieuwe benadering voor het verzorgen van haar en huid. Wat in 2011 begon met de lancering van een product is inmiddels geëvolueerd naar een volwaardig gamma.

 

ELEVEN is Australisch. Simpel. Doeltreffend.  

De creative directors van ELEVEN Australia zijn iconen in de haircare industrie. Joey Scandizzo werd drie keer op rij Australian Hairdresser van het jaar. Andrew O’Toole won de prijs als beste Australische fotograaf en is gekend voor zijn vele editorials in magazines wereldwijd. Beide (h)erkenden de nood aan een haarverzorgingsgamma dat makkelijk te begrijpen was voor zowel de consument als de kapper. Samen ontwikkelden Andrew & Joey ELEVEN Australia een eenvoudig, efficiënt & doeltreffend gamma dat de Australische way of life perfect weet te vatten. 

 

.

glo.png

Glo Skin Beauty

Glo Skin Beauty-producten bevatten geen kleurstoffen en bewaarmiddelen. Ze zorgen voor een natuurlijke uv bescherming en zijn dus zeer geschikt voor de huid. Met alleen pure, farmaceutische, kwalitatieve mineralen en anti - oxidanten brengen we de evolutie van schoonheid volledig tot bij jouw. "De huid kan ademen, gaat de poriën niet verstoppen. "en moet minder make-up gebruiken om een goede dekking te bekomen"

De kwaliteit en zuiverheid van de Glo Beauty producten zorgen voor een gezonde en mooie huid. Glo Beauty bezit van nature een breedspectrum UV bescherming en is bovendien verrijkt met een anti-oxidantenmix; Vitamine A, C, E en groene thee. Dit om de huid te beschermen tegen vrije radicalen. De ideale Make-up!

 

.

IMG_4410-scaled.jpg

Omniblonde

"Omniblonde is speciaal ontwikkeld voor blondines. Producten met hoogwaardige ingrediënten, die speciaal bedoeld zijn om problemen op te lossen voor de blonde community. Met het Omni Lightening Defense Complex® (OLDC) dat sterke antioxiderende eigenschappen bevat en het hart vormt van alle Omniblonde-producten. We proberen altijd de beste versie van onszelf te zijn en wij vragen dit natuurlijk ook van onze producten. Al onze producten zijn kleur veilig, vegan, sulfaat- en parabenenvrij, cruelty-free, 100% recyclebaar en zonder schadelijke stoffen en speciaal gemaakt voor chemisch behandeld haar."

 

.

This is us

Een Belgisch merk van kwaliteitsvolle verzorgingsproducten, 

‘this is us.’ is een verhaal over twee ondernemende vrouwen die de handen in elkaar sloegen om elk vanuit hun eigen expertise een sterk merk uit te bouwen. De producten zijn vegan, wat wil zeggen dat er niets dierlijks in zit, en parabenenvrij.

 

Parabenen zijn de stoffen die makkelijk irritatie veroorzaken. Onze zepen zijn sulfatenvrij en drogen de huid dus niet uit. Integendeel, we hebben er net voor gezorgd dat ze de huid optimaal hydrateren. Onze zonnelijn is dermatologisch getest en kan ook voor de meest gevoelige huid gebruikt worden.

We kiezen voor milde geuren die subtiel aanwezig zijn als je onze verzorgingsproducten gebruikt. Voor de hand- en lichaamsverzorging kozen we voor jasmijn en roze peper. Die laatste geeft een extra oppepper! De zonneproducten doen met geuren van tuberoos en zwarte bes dan weer helemaal aan vakantie denken.

 

.

bottom of page