top of page
Gitte-134.jpg
Gitte-78.jpg

Workshop Makeup met GLO skin beauty

Weet je niet goed hoe makeup aant te brengen? Bij the beauty boutique leren we het je stap voor stap met onze minerale makeup in groep of 1op1. Er zijn zoveel soorten makeup maar wat is het beste voor jou huidtype en gezichtsvorm.

Dit is telkens in een gezellige sfeer wanneer je komt in groep met vriendinnen of vrijgezelle maar ook als je alleen komt.Hoe gaan we te werk?
We kijken samen met jouw welke kleuren het beste bij je hu
id en gezichtsvorm passen, nadien doen wij het voor maar breng jij elke stap zelf aan.

Je leert op een leuke manier een mooie, naturelle make-up opbouwen. Doordat je de make-up look opbouwt, kan je gaan variëren van heel zacht tot meer uitgesproken. In deze workshop richten we ons op nude, beige, champagne kleurige make-up tinten. Je krijgt handige tips & tricks waardoor je dat heel makkelijk, mooi en snel kan aanbrengen.

Je ervaart hoe fijn minerale make-up aanvoelt en hoe natuurlijk dit oogt. We gaan hier voor een make-up look waarbij niet de make-up in het oog springt, maar wel jouw glow en jouw uitstraling.  

Workshop Basis

Workshop makeup voor beginners, die nog niet goed weten wat te verwachten. met onze minerale makeup van glo gaan we samen kijken wat het beste is voor jouw huid en gezichtsvorm met de nodige tips&tricks.

Hierin leren we jouw de basis voor een mooie, zachte natuurlijke makeup look.

Workshop Level up

Workshop makeup voor gevorderde, je bent al helemaal mee met de makeup van glo skin beauty, maar wil nog een level hoger gaan. Dan is deze workshop ideaal.

Hierin gaan we nog dieper in gaan op de ogen en contouren en jouw wensen.

bottom of page