top of page

Tiny_Mini

Hi, 

Ik ben Gitte. 5 jaar geleden volgde ik een opleiding vroedkunde aan thomas more in Turnhout. Na een jaar met ontzettend leuke stage op de materniteit heb ik deze helaas moeten stopzetten.

op 1 jaar tijd heb ik superveel bijgeleerd over onze kleine mini's en de mama waardoor ik deze nu kan omzetten in praktijk. 

na mijn opleiding miste ik al snel het contact met mama&baby waardoor ik hier iets mee wilde doen en mijn passie voor baby's is gebleven.

zo ontstond Tini_Mini "online baby boutique"

 
Tips/Tricks
Mama&Mini (Twinning)
Newborn Spulletjes
Producten
Doopsuikerconcepten


 

P1003313.jpg
P1006564.jpg
Doopsuiker

Doopsuikerconcept...

Wil je graag origineel doopsuiker die volledig aansluit bij je geboortekaartje die je laten maken hebt? ik kan je hier perfect bij helpen.

Ook voor doopsuiker werk ik steeds op maat. Contacteer me dus op tijd voor jullie uniek concept. Tussen 20 à 24 weken zwangerschap is ideaal daarvoor.

Heb jij dus al een geboortekaartje maar wil je graag het doopsuiker door mij laten uitwerken. Vul hieronder alvast het formulier in en wij bekijken de mogelijkheden

Kostprijs Doopsuiker

Je doopsuikerconcept maak je zo duur of goedkoop als je zelf wilt. Voor ieders budget zijn er mogelijkheden! Het is moeilijk om hier een richtprijs voor mee te geven. Die is zeer afhankelijk van de oplage, het materiaal, de afwerking…contacteer me zeker voor jouw offerte op maat

Doopsuikerconcept laten samenstellen?

Bedankt voor het indienen!
We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

bottom of page